Jennifer Aniston îl critică pe JD Vance pentru comentariul cu privire la femeile fără copii

Spread the love

Laura Buciu Laura Buciu Jennifer Aniston l-a criticat pe candidatul lui Donald Trump la funcţia de vicepreşedinte, JD Vance, pentru comentariile reapărute în care îi numea pe democraţi o „adunătură de doamne pisică fără copii cu vieţi mizerabile”, potrivit BBC.

Jennifer Aniston îl critică pe JD Vance pentru comentariul cu privire la femeile fără copii Actriţa din „Friends”, în vârstă de 55 de ani, a postat un interviu din 2021 cu JD Vance, care a fost distribuit pe scară largă de când acesta a fost selectat drept vicepreşedinte al lui Trump pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

„Cu adevărat nu pot să cred că acest lucru vine de la un potenţial vicepreşedinte al Statelor Unite”, a scris Aniston pe Instagram.

„Tot ce pot spune este.

.

.

Domnule Vance, mă rog ca fiica dumneavoastră să fie suficient de norocoasă încât să aibă copiii ei într-o zi”.

Vezi mai multe articole din categoria externe Vance are o fiică în vârstă de doi ani şi doi băieţi.

„Sper că nu va trebui să apeleze la FIV ca a doua opţiune”, a scris Aniston.

„Pentru că tu încerci să îi iei şi asta”.

Actriţa a vorbit anterior deschis despre dificultăţile sale în încercarea de a avea copii prin fertilizare in vitro (FIV).

Luna trecută, Vance a votat pentru blocarea legislaţiei propuse de democraţi pentru a garanta accesul la FIV la nivel naţional.

În clip, Vance a criticat-o pe vicepreşedinta Kamala Harris pentru că nu are copii biologici.

Kamala Harris este mama vitregă a celor doi copii ai soţului său Doug Emhoff.

Dar Vance i-a spus fostului prezentator al Fox News, Tucker Carlson, că SUA sunt conduse de „o grămadă de doamne fără copii care sunt nefericite cu vieţile lor şi cu alegerile pe care le-au făcut, aşa că vor să facă şi restul ţării nefericită”.

„Uitaţi-vă la Kamala Harris, Pete Buttigieg, AOC [Alexandria Ocasio-Cortez], întregul viitor al democraţilor este controlat de oameni fără copii”, a spus el.

„Cum poate avea sens să ne predăm ţara unor oameni care nu au cu adevărat un interes direct în ea?”.

Secretarul Transporturilor, Pete Buttigieg, a abordat, de asemenea, comentariile lui Vance la începutul acestei săptămâni, vorbind despre adoptarea de gemeni cu soţul său, Chasten.

„Lucrul cu adevărat trist este că a spus asta după ce eu şi Chasten trecusem printr-un eşec destul de sfâşietor în drumul nostru privind adopţia”, a declarat Buttigieg pentru CNN.

„Nu avea de unde să ştie asta – dar poate că de aceea nu ar trebui să vorbeşti despre copiii altora”.

Au existat reacţii negative şi din partea fanilor cântăreţei şi compozitoarei Taylor Swift, care nu are copii – şi trei pisici.

„Este îndrăzneţ, pentru cineva care caută voturi, să se concentreze asupra „doamnelor cu pisici fără copii”, când liderul doamnelor cu pisici fără copii este Taylor Swift”, a postat scriitoarea britanică Caitlin Moran pe X.

Un alt utilizator X a distribuit coperta revistei Time în care Swift a pozat cu una dintre pisicile sale, scriind: „Iadul nu are furie ca o anumită doamnă pisică fără copii care încă nu a susţinut un candidat la preşedinţie”.

În 2022, Aniston a declarat pentru Allure că şi-ar fi dorit ca cineva să îi spună să îşi congeleze ovulele.

„A fost un drum provocator pentru mine, drumul de a face copii”, a spus ea.

„Toţi anii şi anii de speculaţii.

.

.

a fost foarte greu.

Am trecut prin FIV, am băut ceaiuri chinezeşti, orice”.

Dar ea a avut „zero regrete”.

„Aş fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus: ‘Îngheaţă-ţi ovulele.

Fă-ţi o favoare’.

Pur şi simplu nu te gândeşti la asta.

Aşa că iată-mă astăzi”, a declarat ea revistei.

„Nava a plecat”, a mai spus.

Lasă un răspuns