Cine este Douglas Emhoff, soţul Kamalei Harris. Cel care ar putea fi primul domn din istoria SUA are două fiice dintr-o altă căsătorie

Spread the love

Nu numai Kamala Harris ar fi cea care va face istorie, ci şi soţul ei, Douglas Emhoff, în cazul cuceririi Casei Albe.

Avocat la Hollywood până când a trebuit să-şi urmeze soţia la Washington, Emhoff s-a mutat în ianuarie 2021 în capitala SUA.

Între 2020 şi 2021, în timp ce America se confrunta încă cu pandemia de Covid, a vizitat 31 de state într-un an, ascultând vocile alegătorilor şi luptând împotriva dezinformării despre vaccinuri.

„Făcând studii ca avocat, am învăţat importanţa de a asculta, de a încerca să înţeleg oamenii şi problemele”, a comentat Emhoff, în vârstă de 60 de ani (Kamala are 59).

Vezi mai multe articole din categoria externe În octombrie 2013, Douglas, originar din Brooklyn, a cunoscut-o pe Kamala la o întâlnire organizată de un prieten.

După un an, în martie 2014, Emhoff (care le are pe fiicele Cole şi Ella din prima căsătorie) i-a cerut Kamalei să se căsătorească cu el, oferindu-i un inel de logodnă din platină şi diamante.

În august, nunta a avut loc în Santa Barbara.

Kamala a spart un pahar, conform tradiţiei credinţei evreieşti a lui Doug, în timp ce el i-a pus o ghirlandă de flori la gât, omagiu pentru originile indiene ale soţiei, din partea mamei.

Lasă un răspuns