Traficant de droguri, prins în flagrant în Cluj. Peste 21 kg de droguri, descoperite la domiciliul bărbatului.

Spread the love

  Polițiștii și procurorii din Târgu Mureș au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetată pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Luni, aceasta a fost prinsă în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 1 kilogram de cristal (3-CMC), drog de mare risc.

În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au descoperit peste 21 de kilograme de droguri.

 „Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința persoanei în cauză, fiind descoperite și ridicate peste 16,5 kilograme de canabis (drog de risc), ambalate în mai multe pungi vidate și aproximativ 3,8 kilograme de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), un grinder și un cântar de precizie, un aparat de vidat, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă”, informează, marți, Poliția Română.

 În cursul zilei de luni, procurorii DIICOT au dispus reținerea persoanei în cauză, iar marți, 23 iulie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns