Netanyahu: Israelul este un aliat puternic al Washingtonului, indiferent cine este preşedinte

Spread the love

Andreea Tobias Premierul israelian Benjamin Netanyahu afirmă că Israelul va fi cel mai puternic aliat al SUA în Orientul Mijlociu, indiferent cine se va afla la Casa Albă după alegerile din noiembrie.

Netanyahu: Israelul este un aliat puternic al Washingtonului, indiferent cine este preşedinte Netanyahu, vorbind înaintea unei călătorii la Washington luni, a declarat că îi va mulţumi lui Joe Biden pentru sprijinul acordat ţării sale.

În timp ce America se confruntă cu consecinţele retragerii lui Biden din cursa prezidenţială, cei doi lideri urmează să discute chestiuni care nu ţin de politica americană, inclusiv eliberarea ostaticilor din Gaza şi înfrângerea grupului militant Hamas.

Kamala Harris, care are sprijinul unor membri de rang înalt ai partidului, ar putea avea o abordare diferită faţă de Biden în ceea ce priveşte relaţiile cu Netanyahu, dacă va fi aleasă.

Vezi mai multe articole din categoria externe Ea pare mai dispusă să îl critice public pe prim-ministrul israelian pentru acţiunile sale din Gaza, potrivit NBC News.

 

Lasă un răspuns