Celebrităţile reacţionează la decizia lui Joe Biden. Mesajul scris de Robert De Niro

Spread the love

Andreea Tobias Cher, Barbra Streisand, Robert De Niro şi Ariana Grande numărându-se printre celebrităţile care au intervenit.

Celebrităţile reacţionează la decizia lui Joe Biden.

Mesajul scris de Robert De Niro Cântăreţul John Legend, câştigător al premiului Grammy, a declarat că Joe Biden „a meritat mai mult decât realegerea, dar timpul şi vârsta vin pentru noi toţi”, într-o postare pe Instagram, înainte de a o susţine pe Kamala Harris pentru a-l înlocui pe preşedinte pe listă, conform Sky News.

Cher, în modul ei caracteristic de a posta pe X, a spus: „Cred că este singura şansă ca [SUA] să îşi păstreze democraţia”.

Barbra Streisand, o susţinătoare democrată, a scris pe X că „ar trebui să fim recunoscători pentru susţinerea democraţiei noastre”.

Vezi mai multe articole din categoria politic Cardi B s-a bucurat, de asemenea, pe X, făcând referire la un videoclip pe care l-a postat pe 30 iunie.

În acel videoclip, ea a declarat că Partidul Democrat a fost egoist pentru că l-a lăsat pe Biden, în vârstă de 81 de ani, să candideze pentru realegere şi că Harris ar trebui să-l înlocuiască.

Actorul Star Wars Mark Hamill, care în mai l-a poreclit pe Joe Biden „Joe-bi-Wan-Kenobi”, a declarat că preşedintele a „restabilit onestitatea, demnitatea şi integritatea funcţiei” prin renunţarea la candidatură.

Între timp, Bette Midler l-a numit pe dl Biden un „adevărat patriot american”.

De asemenea, ea l-a numit pe candidatul republican la preşedinţie, Trump, un „fraier” pentru răspunsul său la anunţul lui Biden, în care l-a numit pe l Biden „cel mai prost” preşedinte din istoria SUA.

Ariana Grande a reacţionat pe Instagram prin postarea anunţului lui Biden care o susţinea pe Harris ca înlocuitor al său în viitoarele alegeri prezidenţiale.

Cântăreaţa Katy Perry a postat un scurt videoclip pe contul său de Instagram în care cântă o replică din noul său single: „Este o lume a femeilor şi tu eşti norocoasă să trăieşti în ea”.

Robert De Niro, care a susţinut campania lui Biden în ultimele săptămâni, i-a mulţumit acestuia pentru „actul său de politică abilă şi patriotism dezinteresat” într-o declaraţie pentru The Hill.

„Joe Biden se dă la o parte pentru a deschide calea pentru ca un alt democrat să devină preşedinte, deoarece nu există nimic mai important pentru ţara noastră decât înfrângerea lui Donald Trump”, a spus el.

Şi actriţa Jamie Lee Curtis a declarat că sprijină „din toată inima” decizia lui Biden de a se retrage, susţinând-o în acelaşi timp pe Harris pentru preşedinţie.

Lasă un răspuns