Republicanii spun că retragerea lui Biden nu e de ajuns. Cer ca preşedintele să demisioneze acum

Spread the love

Gabriel Negreanu Senatorul republican Steve Daines, preşedintele braţului de campanie al republicanilor din Senat, i-a cerut preşedintelui Joe Biden să demisioneze din funcţia de preşedinte după ce acesta a anunţat duminică că nu va candida pentru realegere.

Republicanii spun că retargerea lui Biden nu e de ajuns.

Cer ca preşedintele să demisioneze acum „Dacă Joe Biden nu mai este capabil să candideze pentru realegere, el nu mai este capabil să servească ca preşedinte”, a declarat Daines într-o postare pe reţelele sociale.

„A fi preşedinte este cea mai grea slujbă din lume, iar eu nu mai am încredere că Joe Biden îşi poate îndeplini în mod eficient îndatoririle de comandant suprem”.

„Din îngrijorare pentru securitatea naţională a ţării noastre, îi cer în mod oficial preşedintelui Biden să demisioneze din funcţie”.

Vezi mai multe articole din categoria externe Apelul său la demisia preşedintelui urmează celor ale altor republicani proeminenţi, cum ar fi preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Mike Johnson, şi candidatul la vicepreşedinţie JD Vance, care a declarat sâmbătă că Biden ar trebui să părăsească funcţia dacă se retrage din cursă.

Lasă un răspuns