Este bine sau nu să țineți pâinea în frigider? Ce spun experții în siguranța alimentară.

Spread the love

  Pâinea este unul dintre cele mai consumate alimente de români.

Aceasta însoțește cele mai multe preparate și este nelipsită de pe masă.

Cu toate acestea, experții susțin că există o adevărată problemă când vine vorba de depozitarea acesteia.

Un expert în siguranța alimentară a dezvăluit de ce nu trebuie să păstrăm pâinea în frigider chiar dacă pe timp de caniculă aceasta pare a fi o soluție bună.

Vezi AICI de ce nu trebuie să păstrăm pâinea în frigider chiar dacă pe timp de caniculă aceasta pare a fi o soluție bună.

Pentru a păstra pâinea cât mai mult timp, e mai util un alt truc.

Să o puneți într-o pungă strânsă cât mai bine, pe unde să nu pătrundă aer din exterior.

Cea mai bună temperatură nu e nicidecum cea din frigider, ci temperatura camerei.

Puteți înveli pâinea într-o bucată de folie alimentară sau în cutia de depozitat pâinea.

„Ar trebui să încercați să utilizați un coș de pâine sau o pungă respirabilă pentru a evita acest lucru, dar dacă nu aveți altă opțiune, atunci depozitarea pâinii într-un dulap rece și uscat poate ajuta la încetinirea procesului”, a mai încheiat experta.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google News CITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns