Spaniolii scriu istorie! Naționala Spaniei a obținut titlul de campioană Europei, pentru a patra oară, în finala EURO 2024!

Spread the love

  Naționala de fotbal a Spaniei a reușit să cucerească EURO 2024 și să scrie istorie pentru a patra oară, obținând din nou titlul de campioană a Europei.

Meciul din 14 iulie 2024 dintre Spania și Anglia a fost cu adevărat un meci plin de suspans, emoții, iar la final s-au vărsat atât lacrimi de bucurie, cât și de tristețe.

 Naționala de fotbal a Spaniei a reușit să învingă Spania cu scorul de  2-1, ceea ce le-a adus, pentru a patra oară, titlul de campioană a Europei.

Imediat cum minutul 93 a ajuns la final, spaniolii au sărit în aer de bucurie, iar apoi s-au trântit pe gazon unde au stat întinși timp de câteva minute trăgându-și sufletul după acest campionat anevoios.

 De cealaltă parte, Anglia a rămas în picioare, privindu-și fanii cu lacrimile în ochi, dar aceștia și-au aplaudat jucătorii chiar și în aceste momente dificile.

 Astfel, Europa are o nouă campioană europeană la fotbal, „Furia Roja” câștigând EURO 2024 cu ajutorul lui Nico Williams care a deschis scorul și lui Mikel Oyarzabal care a stabilit scorul final în superduelul de la Berlin.

 Articol scris de Ilinca DandocziCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns