Se teme Vladimir Putin de un atentat precum cel care l-a vizat pe Donald Trump?

Spread the love

Securitatea preşedintelui rus Vladimir Putin este întotdeauna întărită, indiferent de tentativele de asasinat comise asupra altor lideri la nivel mondial, afirmă un oficial.

Se teme Vladimir Putin de un atentat precum cel care l-a vizat pe Donald Trump? Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus Vladimir Putin nu este în lume fără a fi protejat, precizând că, „din motive evidente, securitatea a fost deja consolidată”.

Răspunzând unei întrebări despre necesitatea creşterii măsurilor de protecţie a lui Putin după atentatele la viaţa fostului preşedinte american Donald Trump şi a premierului slovac Robert Fico, Peskov a adăugat că „protecţia şefului statului este asigurată la un nivel corespunzător, totul se face necesar, ţinând cont, desigur, de escaladarea internaţională a tensiunilor, în general”.

Vezi mai multe articole din categoria social Un înalt oficial ucrainean a susţinut că Putin a fost vizat de mai multe atentate, fără a menţiona dacă Ucraina a fost implicată în vreun fel.

Lasă un răspuns