Donald Trump se va întâlni cu Viktor Orban în Florida

Spread the love

Laura Buciu Laura Buciu Viktor Orban intenţionează să zboare joi la Mar-a-Lago pentru a se întâlni cu Donald Trump, a declarat pentru Guardian o sursă apropiată premierului maghiar, care încearcă să negocieze un acord de pace în Ucraina fără a consulta alte naţiuni UE sau administraţia Biden.

Donald Trump se va întâlni cu Viktor Orban în Florida Viktor Orban a înfuriat cea mai mare parte a NATO întâlnindu-se cu Putin şi Xi, evitându-l în acelaşi timp pe Biden, în timp ce încearcă să negocieze o soluţie pentru războiul din Ucraina.

Joi, premierul ungar intenţionează să zboare la Mar-a-Lago pentru a se întâlni cu Donald Trump, a declarat pentru Guardian o sursă apropiată lui Orban, care încearcă să negocieze un acord de pace fără a consulta alte naţiuni UE sau administraţia Biden.

În schimb, el l-a evitat efectiv pe Joe Biden la summitul NATO din această săptămână şi nu a solicitat o întâlnire bilaterală cu preşedintele SUA, potrivit a trei surse familiare cu pregătirile pentru summit.

Vezi mai multe articole din categoria externe Premierul ungar a încercat în linişte să negocieze o soluţie la războiul din Ucraina, având în vedere o realegere a lui Trump.

Avansul lui Trump în sondajele prezidenţiale a fost consolidat de prestaţia lamentabilă a lui Biden la dezbateri şi de întrebările privind acuitatea sa mentală şi vârsta.

Orban, care s-a întâlnit şi cu Volodimir Zelenski la Kiev la începutul acestei luni, a încercat să determine Ucraina şi Rusia să se aşeze la masa negocierilor directe, discuţii pe care Zelenski le-a exclus în trecut.

Lasă un răspuns