Joe Biden programează un interviu în prime-time cu NBC News în 15 iulie

Spread the love

Preşedintele Joe Biden va sta de vorbă cu Lester Holt, prezentatorul NBC Nightly News, pentru un interviu care va fi înregistrat şi difuzat lunea viitoare, scriu CNN şi BBC.

Joe Biden programează un interviu în prime-time cu NBC în 15 iulie Interviul va avea loc în Austin, Texas şi va fi difuzat integral, needitat, ca parte a unei emisiuni speciale în prime-time şi pe serviciul de streaming al NBC la ora 21:00 ET (04:00 ora României) Porţiuni din interviu vor fi difuzate pentru prima dată luni, la ora 18:30 ET (01:30, ora României), în cadrul NBC Nightly News.

Reţeaua a declarat că va posta, de asemenea, o transcriere completă online, notează CNN.

Vezi mai multe articole din categoria externe Interviul pentru NBC este programat după ce săptămâna trecută, Joe Biden a stat de vorbă cu George Stephanopoulos de la ABC News pentru un interviu de 22 de minute care a atras mai mult de 8 milioane de telespectatori.

Potrivit BBC, interviul este perceput ca o încercare de a reseta campania electorală a lui Biden după dezbaterea dezastruoasă împotriva lui Donald Trump, după ce mai multe voci din tabăra democraţilor i-au cerut lui Biden să se retragă din cursa prezidenţială.

Lasă un răspuns