Biden primeşte indicaţii clare despre cum să intre şi cum să iasă dintr-o încăpere, arată un document obţinut de Axios. Cum se apără Casa Albă

Spread the love

Biden primeşte indicaţii clare despre cum să intre şi cum să iasă dintr-o încăpere, arată un document obţinut de Axios.

Cum se apără Casa Albă Un document obţinut de Axios, care poartă însemnele Casei Albe, arată că echipa lui Biden îi furnizează Preşedintelui indicaţii clare despre cum să ajungă şi cum să iasă dintr-o încăpere, cu mesaje îngroşate precum „Mergi la podium”, scrie Fox News.

Potrivit raportului Axios, echipa de evenimente a preşedintelui Biden foloseşte instrucţiuni detaliate pentru a-l ghida în timpul evenimentelor de strângere de fonduri.

Unii democraţi care au participat sau organizat evenimente pentru Biden în ultimele 18 luni s-au întrebat dacă această atenţie excesivă la detalii nu reflectă cumva limitările vârstei sale de 81 de ani.

Vezi mai multe articole din categoria externe „Am asistat la organizarea unui simplu eveniment de strângere de fonduri la o locuinţă privată, dar l-au tratat ca şi cum ar fi fost un summit NATO, cu instrucţiuni detaliate pentru fiecare mişcare a lui Biden” a declarat o persoană care a asistat la un eveniment.

Axios a obţinut un model de document de cinci pagini pe care Casa Albă îl trimite echipelor de organizare.

Acesta include fotografii mari ale locaţiei unde se va desfăşura evenimentul şi indicaţii precum „Vedere de la podium” şi „Vedere de la public”.

  Performanţa slabă a lui Biden în dezbaterea cu Trump a generat îngrijorări în Partidul Democrat cu privire la capacitatea sa de a candida pentru un al doilea mandat.

Casa Albă susţine că aceste instrucţiuni detaliate sunt o practică obişnuită, indiferent de cine este Preşedintele.

„Nivelul ridicat de detalii şi precizie sunt esenţiale pentru munca de organizare a evenimentelor prezidenţiale şi reprezintă abordări de bază folosite de orice echipă modernă de organizare, inclusiv de biroul Vicepreşedintelui şi alte agenţii guvernamentale” a declarat Andrew Bates, purtător de cuvânt adjunct al Casei Albe.

Oficiali ai Casei Albe şi ai Biroului Vicepreşedintei Kamala Harris au subliniat că aceste documente detaliate sunt materiale standard de briefing logistic pentru orice oficial de rang înalt.

Lasă un răspuns