Unul dintre cei doi bărbați care ar fi intrat în casa unui clujean și l-ar fi agresat, a fost arestat! Bărbatul este cetățean al Marii Britanii.

Spread the love

  În urmă cu trei săptămâni, un clujean a apelat la poliție, reclamând că a fost agresat fizic de alți doi bărbați care ar fi intrat în casa lui și l-ar fi agresat fizic, luând-o la fugă în momentul când bărbatul ar fi strigat după ajutor.

  Acum, bărbatul a fost depistat de polițiștii clujeni și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie.

 „La data de 6 iulie a.

c.

, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au depistat, în municipiul Cluj-Napoca, un tânăr, de 24 de ani, cetățean al Marii Britanii, cercetat pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie.

În fapt, la data de 18 iunie a.

c.

, în jurul orei 08.

52, două persoane ar fi pătruns în imobilul unui bărbat, de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Cei doi l-ar fi agresat fizic pe acesta, iar, în momentul în care bărbatul ar fi strigat după ajutor, aceștia au fugit.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit faptul că unul dintre cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei s-ar fi întors în țară în vederea obținerii prin constrângere unor sume de bani și bunuri de la persoana vătămată.

Astfel, în cadrul activităților investigativ-operative derulate sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, iar, ulterior, a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

De asemenea, investigațiile desfășurate au beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor Cluj-Napoca, Serviciului Criminalistic, Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca.

Activitățile au fost sprijinite de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

”, a transmis IPJ Cluj.

 Articol scris de Ilinca DandocziCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns