„Declinul cognitiv” al lui Biden, pe prima pagină în presa internaţională. Interviul a înrăutăţit situaţia democraţilor / Ce scriu marile publicaţii despre starea Preşedintelui

Spread the love

„Declinul cognitiv” al lui Biden, pe prima pagină în presa internaţională.

Interviul a înrăutăţit situaţia democraţilor / Ce scriu marile publicaţii despre starea Preşedintelui Din rău în mai rău? Biden a încercat să-şi „spele ruşinea” de la dezbatere şi să-şi reasigure alegătorii că au de ce să-l voteze pentru încă 4 ani, în interviul de pe ABC News, moderat de George Stephanopoulos.

Cu toate acestea, inclusiv în acest interviu, Biden a avut câteva „scăpări” şi ezitări, mai ales la întrebările privind acuitatea sa mintală din prezent şi dacă ar fi dispus să se supună unor teste neurologice.

Vezi mai multe articole din categoria externe Biden a fost ezitant la aceste întrebări, dar a spus că „medicii l-au asigurat că e bine” şi că „efectuează” aceste teste „în fiecare zi, prin munca sa, prin deciziile pe care le ia”.

Totodată, Biden a spus că „doar Dumnezeu Atotputernic” l-ar putea face să-şi retragă candidatura.

Presa internaţională a titrat în feluri diferite interviul, dar cu aceeaşi concluzie: Biden nu mai e în stare să fie Preşedinte, iar democraţii se confruntă cu o mare criză internă.

CNN:     Politico: The Wall Street Journal:   The Guardian:   NBC:

Lasă un răspuns