Victoria, soţia lui Keir Starmer, este rezervată şi timidă. Cu ce se ocupă noua primă doamnă britanică

Spread the love

Victoria Starmer, soţia noului premier britanic, are un cult al confidenţialităţii, iar imaginile alături de soţul ei erau rare.

Victoria, soţia lui Keir Starmer, este rezervată şi timidă.

Cu ce se ocupă noua primă doamnă britanică Victoria Starmer a votat împreună cu soţul ei, ieri dimineaţă, în secţia de votare din circumscripţia Holborn şi St.

Pancras.

Imaginile publice sunt rare ale cuplului sunt rare.

Ultima fotogrfie datează de luna trecută, când cei doi au mers la un concert Taylor Swift.

Soţia noului premier englez, de asemenea avocat, are un cult al confidenţialităţii.

Până la punctul în care nimeni nu ştie numele celor doi copii ai cuplului.

Victoria Starmer, de origine şi de religie evreiască, a militat pentru Tony Blair pe când era doar o fată şi a jucat un rol important în ascensiunea soţului său.

Vezi mai multe articole din categoria externe Se pare că Vic, aşa cum o numeşte Keir, a inspirat reconcilierea dintre stânga şi comunitatea evreiască, mereu departe de lumina reflectoarelor.

Fiica lui Bernard, un contabil de religie evreiască şi de origine poloneză, şi a lui Barbara, medic, ea a crescut în Londra.

S-a alăturat Partidului Laburist în 1997 ca foarte tânără voluntară pentru Blair.

Ea şi soţul ei sunt căsătoriţi de 17 ani, s-au cunoscut la serviciu şi nu a fost dragoste la prima vedere, Victoria, vegetariană, ar trebui să fie cu zece ani mai tânără decât soţul ei, în vârstă de 61 de ani, dar nu există nicio certitudine.

 

Lasă un răspuns