Grupă „de foc” pentru U-BT Cluj-Napoca în EuroCup. Cine sunt adversarii clujenilor?

Spread the love

  Echipa de baschet masculin, U-Banca Transilvania, va participa, pentru cel de-al treilea an consecutiv, la BKT EuroCup, unde „studenții” noștri se vor întrece în a doua competiție ca valoare.

Primele meciuri se vor disputa în perioada 24-25 septembrie, iar sezonul regulat se va încheia pe 5 februarie.

  Jucătorii noștri au avut un sezon european de excepție, reușind performanța de a încheia pe locul secund în gura B.

În acest fel, U-BT Cluj a mers direct în sferturile de finală.

 Un alt factor impresionant a fost publicul clujean care a reușit să atingă cea mai mare medie de spectatori, în timp ce la nivelul jucătorilor, Emi Cățe și Patrick Richard au fost aleși în a doua echipă ideală a întrecerii.

 Având în vedere aceste performanțe, U-BT nu putea să lipsească de la viitoare ediție BKT EuroCup, unde vor face parte dintr-o grupă „de foc”.

 Iată celelalte 9 echipe repartizate în grupa B:Valencia Basket (Spania)Hapoel Bank Yahav Jerusalem (Israel)JL Bourg-en-Bresse (Franța) Turk Telekom Ankara (Turcia) Umana Reyer Veneția (Italia)Aris Midea Salonic (Grecia) 7bet-Lietkabelis Panevezys (Lituania)Cedevita Olimpija Ljubljana (Slovenia)Veolia Towers Hamburg (Germania)Echipele din cele două grupe se vor duela între ele tur-retur, iar la finalul sezonului regulat, primele două clasate din fiecare grupă vor avansa în sferturile de finală, în timp ce formațiile clasate pe locurile 3-6 vor juca în optimile de finală.

Noul sezon al EuroCup e programat să înceapă în 24 septembrie.

Articol scris de Ilinca DandocziCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns