Naționala României, în fața celei mai mari provocări de la EURO 2024. Edi Iordănescu: „Avem nevoie de unitate, ambiție și sacrificiu total”.

Spread the love

  Miercuri, 2 iulie, România se va înfrunta cu echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024.

În condițiile în care Olanda este favorită, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edi Iordănescu, a declarat că jucătorii români au nevoie de unitate, ambiție și de sacrificiu pentru a învinge„Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiție fără precedent și sacrificiu total într-o singură direcție” a declarat Iordăenscu.

Selecționerul a pus accent pe virtutea de a nu te mulțumi cu puțin și pe ambiția pentru victorie a tricolorilor.

 Iordănescu a făcut o paralelă cu imnul țării și cu parcursul pe care l-a avut echipa națională la EURO 2024 până acum.

 „Când milioane de români cântă în același timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: «Acum ori niciodată, croiește-ți altă soarte».

E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul.

Cu care te întâlnești o dată în viață.

Iar dacă grupul va reacționa după chipul în care a fost construit și a performat, atunci își va croi cu adevărat o soartă, un destin”, a apreciat Edi Iordănescu.

 Echipa națională a României a avut un parcurs spectaculos la EURO 2024.

Aceasta a învins Ucraina cu 3-0, dar a pierdut cu 2-0 în fața Belgiei.

Meciul decisiv a fost jucat contra Slovaciei, iar egalul 1-1 a permis României să se califice pe primul loc din grupa E.

Mâine, 2 iulie, România se va înfrunta cu echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024.

Meciul va avea loc pe Football Arena din Munchen, Germania, de la ora 19:00.

  Articol scris de Aurel Constantin BîrlibaCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns