Kate Middleton, mesaj despre starea ei şi chiomioterapie

Spread the love

Andreea Tobias Sursa foto: Instagram „Am fost uimită de toate mesajele de susţinere şi încurajare din ultimele două luni.

Pentru mine şi pentru William a contat enorm şi ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste unele dintre momentele mai dificile.

Fac progrese bune, dar, aşa cum ştie oricine trece prin chimioterapie, există zile bune şi zile rele.

În acele zile proaste te simţi slăbit, obosit şi trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte.

Dar în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maxim de starea de bine.

Tratamentul meu este în curs de desfăşurare şi va mai dura câteva luni.

În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă implic în viaţa şcolară, să petrec timp cu lucrurile care îmi dau energie şi pozitivitate, precum şi să încep să lucrez puţin de acasă”, a scris pe Instagram soţia moştenitorului coroanei britanice.

Vezi mai multe articole din categoria externe Prinţesa a adăugat că aşteaptă cu nerăbdare să participe cu familia la Parada de Ziua Regelui din acest weekend şi speră să se alăture câtorva angajamente publice în timpul verii, dar în egală măsură ştie că nu este încă în afara pericolului: „Învăţ cum să am răbdare, mai ales în faţa incertitudinii.

Să iau fiecare zi aşa cum vine, să-mi ascult corpul şi să-mi permit să iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca.

Vă mulţumesc foarte mult pentru înţelegerea voastră continuă şi tuturor celor care v-aţi împărtăşit cu curaj poveştile cu mine”.

Lasă un răspuns