Fostul jucător al lui Dinamo a semnat cu campioana Germaniei

Spread the love

Aleix Garcia, jucătorul care a trecut și pe la Dinamo București și care a scris istorie alături de Girona în LaLiga, a semnat cu nemții de la Bayer Leverkusen.

În octombrie 2020, după o experiență nereușită la Manchester City, Aleix Garcia ajungea la Dinamo București din postura de jucător liber de contract.

Spaniolul rezista doar trei luni la clubul din Ștefan cel Mare și bifa doar opt apariții pentru una dintre cele mai importante echipe din fotbalul românesc.

În iulie 2021, acesta semna cu Girona, iar după un sezon mai puțin reușit, acesta reușea alături de colegii săi să se califice în UEFA Champions League.

Evoluțiile sale nu au putut trece neobservate, el având în sezonul recent încheiat 40 de meciuri jucate, 3 goluri și 6 pase decisive.

După ce a cucerit titlul alături de Bayer Leverkusen, Xabi Alonso a cerut conducerii să îl aducă pe fotbalistul de 26 de ani, iar joi, campioana din Bundesliga l-a prezentat oficial pe Aleix Garcia.

Leverkusen i-a plătit Gironei suma de 18 milioane de euro și va mai achita bonusuri în valoare de două milioane de euro, în funcție de performanțele jucătorului.

Aleix Garcia a semnat un contract valabil până în vara anului 2029.

🤝 #Bayer04 nimmt Top-Profi @97_aleix unter Vertrag.

Der defensive Mittelfeldspieler hat bis 2029 unterschrieben.

✍️ 🖤❤️🔗 Mehr zum Transfer: https://t.

co/zd2SVgRCNl#Werkself | #Winnerkusen pic.

twitter.

com/Zxhym1VQlH

Lasă un răspuns