Dinamo a confirmat transferul unui jucător trecut pe la Arsenal

Spread the love

Rămas liber de contract după despărțirea de Arsenal, Cătălin Cîrjan își va încerca din nou norocul în SuperLiga României, după ce a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Dinamo.

>> Lovitură importantă dată de Dinamo – Legenda care vine să întărească staff-ul lui Zeljko Kopic După un sezon în care a fost împrumutat la Rapid București, Cătălin Cîrjan s-a întors la Londra, unde a încheiat socotelile cu cei de la Arsenal, care l-au anunțat că nu vor mai conta pe serviciile sale.

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani nu a stat mult timp fără angajament, iar joi a fost prezentat oficial la Dinamo, echipă cu care a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

Cotat la 350.

000 de euro conform Transfermarkt, Cîrjan a strâns 19 meciuri pentru Rapid în sezonul recent încheiat.

„Bine ai venit, Cătălin CÎRJAN!Clubul Dinamo 1948 București este încântat să anunțe contractarea serviciilor jucătorului Cătălin Cîrjan.

Mijlocaș central, 21 de ani și crescut de Arsenal Londra, Cătălin va îmbrăca tricoul alb-roșu pentru următoarele trei sezoane.

Născut la București, puștiul a trecut pe la Viitorul Domnești, în 2019 a ajuns la juniorii tunarilor, iar sezonul trecut a evoluat pentru FC Rapid, în 17 meciuri de Superligă și 2 de Cupa României.

” – se arată în comunicatul oficial al clubului din Ștefan cel Mare.

A post shared by Dinamo 1948 București (@dinamobucurestiofficial)

Lasă un răspuns