De ziua lui, Donald Trump face campanie în Detroit pentru a atrage votanţii afro-americani

Spread the love

De ziua lui, Donald Trump face campanie în Detroit pentru a atrage votanţii afro-americani Fostul preşedinte Donald Trump îşi concentrează eforturile în Detroit, Michigan, ca parte a strategiei sale mai ample de a atrage votanţii afro-americani, conform Axios.

În acest weekend, care urmează după cea de-a 78-a aniversare a sa (14 iunie), Trump, care a fost condamnat recent pentru 34 de capete de acuzare pentru falsificare de registre comerciale, intenţionează să se implice în comunitatea locală şi să participe la diverse evenimente.

Vezi mai multe articole din categoria externe Trump va participa la o discuţie cu pastori locali şi rezidenţi la Biserica 180 în nord-vestul Detroitului, sâmbătă la ora 16:00.

Acest eveniment face parte din eforturile sale de campanie pentru a aborda preocupările comunităţii şi pentru a discuta despre modul în care, în opinia echipei sale, administraţia Biden a eşuat în Detroit şi Michigan.

Trump este programat să ţină un discurs la Convenţia Populară a organizaţiei Turning Point USA, care va avea loc la Huntington Place în centrul Detroitului, de vineri până duminică.

Ora exactă a discursului său nu a fost încă stabilită.

Detroit, unde aproape 80% din populaţie este afro-americană, este un bastion al Partidului Democrat.

La alegerile din 2020, preşedintele Joe Biden a câştigat oraşul cu 94% din voturi.

În ciuda acestui fapt, Trump a obţinut 12.

654 de voturi în Detroit, o creştere de 5.

000 faţă de alegerile din 2016, indicând un potenţial de sprijin în oraş.

Ambele campanii, atât a lui Trump, cât şi a lui Biden, se luptă activ pentru voturile afro-americanilor, adesea folosind un limbaj critic unul împotriva celuilalt.

Echipa lui Trump critică politicile şi declaraţiile istorice ale lui Biden, în timp ce echipa lui Biden subliniază trecutul controversat al lui Trump, inclusiv rolul său în cazul Central Park Five şi recenta condamnare pentru falsificarea registrelor de afaceri.

Vizita lui Trump subliniază credinţa campaniei sale că există voturi de câştigat în Detroit, chiar şi în zone cu o puternică înclinaţie democrată.

Această abordare vine pe fondul eforturilor mai ample ale ambelor campanii de a asigura sprijinul afro-american pe măsură ce se apropie alegerile din 2024.

Lasă un răspuns