Doi jucători din Italia, condamnați la închisoare după ce au violat o studentă americană

Spread the love

Mattia Lucarelli și Federico Apolloni, foști jucători la Livorno, au fost condamnați la 3 ani și 7 luni de închisoare într-un dosar de viol, la care au mai participat și alte trei persoane, condamnate în același dosar.

Cotidianul Milano Corriere a anunțat miercuri că Mattia Lucarelli și Federico Apolloni, foștii jucători ai celor de la Livorno, au fost condamnați la 3 ani și 7 luni de închisoare într-un dosar de viol.

Potrivit sursei citate, fapta a avut loc în anul aceștia au fost acuzați de violență sexuală cu alți trei prieteni, condamnați la pedepse între 2 ani și 5 luni și 2 ani și 8 luni, împotriva unei studente din California.

Mattia Lucarelli, figlio dell’ex attaccante Cristiano, e Federico Apolloni, i due giovani calciatori del Livorno accusati di violenza sessuale nei confronti di una studentessa americana di 22 anni, sono stati condannati a 3 anni e 7 mesi.

#ANSA https://t.

co/5Fd7WC2esKCei doi fotbaliști sunt acuzați că au abuzat-o pe tânără după o seară petrecută în clubul „Gattopardo” din via Piero della Francesca din Milano, pe 27 martie 2022.

Grupul de prieteni au întâlnit-o pe tânăra de 22 de ani în afara clubului de noapte.

Fata se urcase în mașină cerând să fie condusă acasă, dar cei cinci o duseseră acasă la unul dintre fotbaliști, unde a fost violată.

Jucătorii au fost plasați mai întâi în arest la domiciliu și apoi supuși obligației de a rămâne la Livorno cu interdicție de a părăsi locuința noaptea.

Cei doi au negat întotdeauna că a fost un viol în grup.

Lasă un răspuns