Avarie la o conductă de gaze din Sectorul 3 din București / Ce străzi sunt afectate

Spread the love

Distrigaz Sud Reţele anunţă, miercuri, o avarie la o conductă a reţelei de distribuţie a gazelor naturale din Sectorul 3, fiind impusă sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale pe anumite străzi din Sectorul 3 al municipiului Bucureşti şi din judeţul Ilfov, relatează News.

ro.

”O companie terţă, ce executa lucrări de săpătură mecanizată pe strada Drumul între Tarlale, din Sectorul 3 al municipiului Bucureşti, a produs o avarie la o conductă a reţelei de distribuţie a gazelor naturale.

Ca urmare a acestui incident, pentru a pune consumatorii în siguranţă, Distrigaz Sud Reţele a sistat alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă astăzi, 12 iunie 2024, începând cu ora 16:40”, a transmis, miercuri, Distrigaz Sud Reţele.

Sursa citată a precizat că această oprire neplanificată afectează un număr de 267 de clienţi casnici şi non-casnici situaţi pe străzile Gara Căţelu, Gării Căţelu, Gura Badicului, Între Tartalele şi Peleş din sectorul 3 al municipiului Bucureşti, Drumul între Tarlale din localitatea Cernica şi străzile Între Tarlale şi Oxigenului din localitatea Cernica, judeţul Ilfov.

Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt la faţa locului pentru a asigura remedierea defectului.

Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va efectua în cursul zilei de astăzi, 12 iunie 2024, în jurul orelor 20:00.

”După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să apeleze Centrul de Apeluri şi Depanaj Urgenţe Gaze la numerele de telefon: 021 9281, 031 9031 sau 0800 877 778, să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, a mai transmis compania.

Lasă un răspuns