Selecționerul Poloniei clarifică situația lui Robert Lewandowski, accidentat cu doar câteva zile înainte de începerea Euro 2024

Spread the love

Robert Lewandowski s-a accidentat în timpul amicalului pe care Polonia l-a disputat împotriva Turciei (scor 2-1), luni seara, dar selecționerul Michal Probierz a afirmat că starul nu va lipsi din atacul naționalei la Campionatul European din Germania, scrie DPA.

>> Ladislau Boloni nu este optimist înainte de Euro 2024 – Cât de departe crede că ar putea ajunge tricolorii la competiția din Germania Căpitanul şi cel mai bun marcator al naţionalei poloneze a părăsit terenul în minutul 32 al partidei de la Varșovia, după ce a acuzat dureri la genunchiul drept.

„Este doar o accidentare uşoară şi sperăm că nu vor exista probleme”, a declarat selecţionerul polonez Michal Probierz, dezvăluind că este vorba despre o leziune la bicepsul femural.

Lewandowski va rata probabil partida cu Olanda, dar medicul Jacek Jaroszewski a afirmat că se fac eforturi pentru recuperarea jucătorului în vederea celui de-al doilea meci, cu Austria.

🚑 𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐌𝐄𝐃𝐈𝐂𝐎 | ¡LEWANDOWSKI TIENE UNA LESIÓN DE BICEPS FEMORAL!😬 El seleccionador polaco Probierz, dijo que Robert tenía una lesión menor y que en principio va a jugar este fin de semana.

🥺 El delantero polaco se retiró cojeando en el minuto 30 de partido del… pic.

twitter.

com/sSMDAU00rQMai gravă pare să fie însă situaţia lui Karol Swiderski, partenerul din atac al lui Lewandowski, care a fost la rândul său nevoit să iasă de pe teren în minutul 12, după ce s-a accidentat la gleznă în timp ce sărbătorea golul prin care a reuşit deschiderea scorului în faţa turcilor.

„Karol şi-a răsucit glezna.

Situaţia exactă o vom cunoaşte abia după examene ulterioare.

Momentan, însă, nu cred că voi convoca un alt jucător”, a spus Probierz.

Selecţionerul polonez a pierdut deja un alt atacant, Arkadiusz Milik, accidentat vineri în timpul primului meci de pregătire, împotriva Ucrainei (3-1), scrie Agerpres.

La EURO 2024, Polonia se va duela în Grupa D cu Olanda (16 iunie), Austria (21 iunie) și Franţa (25 iunie).

>> Euro 2024: Pierdere importantă pentru una dintre favorite – Un titular al Barcelonei ratează turneul final

Lasă un răspuns