Mic dejun pe drum? Iată două idei simple și rapide care te ajută să-ți cucerești ziua

Spread the love

Despre pairing-ul de vinuri a auzit toată lumea, dar te-ai gândit vreodată cum ar suna pairing-ul cafelei la micul dejun astfel încât să transformăm această masă într-o experiență delicioasă și energizantă, chiar și atunci când ești într-o călătorie? Indiferent care este destinația la care ți-ai propus să ajungi, o cafea și o gustare delicioasă înseamnă mereu mai multă energie pentru următorii kilometri.

Pentru că pasionații de cafea de pretutindeni pun blendurile de cafea în topul preferințelor, astăzi îți recomandăm două combinații care folosesc un nou blend de cafea 80% Arabica, din Brazilia, și 20% Robusta, din India.

Este vorba de noua cafea VIVA Classic Selection, lansată de curând în stațiile OMV, acolo unde găsești și alte delicii care să-ți ofere un start bun într-o nouă zi pe drum.

Știm că nu ai mult timp la dispoziție, așa că trecem direct la două combinații testate și validate de un număr larg de clienți: 1.

Capuccino VIVA Classic Selection și croissant cu unt, pentru cei care fac un popas relaxatCafeaua Arabica din noua VIVA Classic Selection este renumită pentru aciditatea sa vibrantă și aromele florale și fructate.

Are o textură fină și include note de fructe, ciocolată și nuci.

O poți combina cu un croissant cu unt, o alegere clasică pentru micul dejun.

Cu boabe de cafea din Brazilia și India, îmbinate într-o băutură născută în Italia, alături de un preparat cu tradiție din Franța, nici nu trebuie să mergi prea departe ca să te bucuri de o călătorie în lumea gusturilor, nu-i așa?2.

Espresso VIVA Classic Selection și covrig bavarez, pentru călătorii nerăbdători să pornească din nou la drumAi un drum lung înainte și cauți un impuls de energie? Un espresso bun promite întotdeauna un efect rapid, iar dacă îi pui alături și un covrig bavarez, ești ca nou, cel puțin până la următorul popas.

În plus, noul espresso VIVA Classic Selection vine acum cu un gust corpolent și o aromă mai pronunțată, mai ales în asociere cu gustul sărat, specific covrigului bavarez.

Gusturi complementare, jocul texturilor, mai multă energie, dar și mai mulți nutrienți.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care o cafea nu ar trebui să vină niciodată singură, ci alături de un produs proaspăt de patiserie.

Iar după un mic dejun pe placul tău, chiar ești gata să cucerești ziua!Articol susținut de OMV

Lasă un răspuns