Hunter Biden a fost găsit vinovat în procesul federal din SUA privind deţinerea ilegală de armă

Spread the love

Fiul preşedintelui Joe Biden, Hunter Biden, a fost găsit vinovat marţi de un juriu pentru că a minţit în legătură cu consumul de droguri pentru a cumpăra ilegal o armă.

Hunter Biden a fost găsit vinovat în procesul federal din SUA privind deţinerea ilegală de armă Un juriu format din 12 membri de la tribunalul federal din Wilmington, Delaware, l-a găsit vinovat pe Hunter Biden pentru toate cele trei capete de acuzare, acesta fiind primul copil al unui preşedinte american în exerciţiu care a fost condamnat pentru o infracţiune.

Hunter Biden, în vârstă de 54 de ani, a dat uşor din cap după ce a fost citit verdictul, dar în rest a arătat puţine reacţii.

El a părăsit apoi tribunalul fără să facă vreo declaraţie.

Vezi mai multe articole din categoria externe Tatăl său, Joe Biden, a emis un comunicat în care a spus că acceptă rezultatul cazului şi că va respecta procesul judiciar în timp ce fiul său ia în considerare un apel.

Judecătorul nu a stabilit nicio dată pentru pronunţarea sentinţei, dar a adăugat că termenul este de obicei de 120 de zile.

Asta înseamnă că sentinţa ar urma să fie pronunţată cel târziu cu o lună înainte de alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie din SUA.

Hunter Biden a fost acuzat după ce a făcut două declaraţii false atunci când a completat un formular pentru a cumpăra un revolver în octombrie 2018.

Într-una dintre ele, el ar fi spus că nu era dependent sau nu folosea droguri.

O a treia acuzaţie susţinea că a deţinut apoi ilegal arma.

Lasă un răspuns