Directoarea unei grădinițe din București a reclamat că doi copii de 5 ani au fost agresați sexual de către un educator / Ce spune Poliția

Spread the love

Poliția Capitalei anunță că „există presupunerea rezonabilă” că un educator de la o grădiniță din Sectorul 1 ar fi violat doi copii în vârstă de 5 ani.

Ancheta a fost deschisă în urma reclamației făcute de directoarea grădiniței.

Conform unui comunicat transmis marți de Poliția Capitalei, cu o zi în urmă, în jurul orei 17.

00, Secția 5 a fost sesizat de către o femeie, în calitate de director al unei grădinițe, cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 5 ani ar fi fost agresați sexual, iar „bănuit” este educatorul acestora.

„Ulterior, atât femeia, cât și părinții celor doi minori au mers la sediul secției de poliție, în vederea audierii.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate până în acest moment, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, profitând de imposibilitatea minorilor de a-și exprima consimțământul, în raport cu vârsta fragedă a acestora pentru a înțelege ce se întâmplă, i-ar fi agresat sexual pe cei doi minori”, spune Poliția Capitalei.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1.

Surse judiciare au declarat, luni seară, pentru News.

ro, că directorarea unei unităţi de învăţămând din Sectorul 1, de pe strada Coralilor, a anunţat Poliţia Capitalei că un copil i-a povestit că el şi un coleg au fost agresaţi sexual de către educatorul de la clasă.

„Din declaraţiile minorului a rezultat faptul că educatorul, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, i-ar fi agresat sexual pe cei doi minori, în vârstă de 5 ani, atingându-i în zonele intime.

Totodată, unul dintre aceştia a precizat că a fost dus în grădina şcolii şi abuzat sexual”, au transmis sursele citate de News.

ro.

Lasă un răspuns