VIDEO. Ce fac liderii PSD, în așteptarea primelor rezultate exit poll ale alegerilor locale 2024. Scena, sub ochii presei

Spread the love

O parte dintre liderii PSD s-au strâns duminică seara la sediul central al PSD din Kiselefff.

Cu primele estimări ale exit-poll-urilor la alegerile locale și europarlamentare 2024 care circulă de ore bune prin presă, social-democrații au ieșit la discuții în curtea partidului.

În așteptarea primelor rezultate oficiale ale exit-pollurile de la alegerile locale și europarlamentare, o parte dintre liderii social-democrați strânși la sediul din Kiseleff au ieșit la o țigară, potrivit imaginilor surprinse de reporterii Hotnews.

Printre cei care se relaxau în curte se aflau și președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar și liderul listei PSD-PNL pentru alegerilor europarlamentare, Mihai Tudose.

Discuției s-a alăturat, după câteva minute, și secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

În curtea din PSD mai sunt ministrul Proiectelor Europene, Adrian Caciu, și senatorul Daniel Zamfir.

Scena s-a petrecut sub ochii jurnaliștilor veniți la sediu.

Cu primele rezultate neoficiale ale exit-pollurilor publicate de o parte a presei, liderii social-democrați erau optimiști chiar dacă scorul vehiculat la primăria Capitalei nu pare unul grozav.

„Sigur luăm peste 50% la europarlamentare (pe lista comună cu PNL)”, a spus unul dintre liderii partidului, veniți la sediul central.

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, încă nu venise până în jurul orei 19.

00 la partid.

Lasă un răspuns