Cătălin Drulă susține că Radu Mihaiu și Clotilde Armand au câștigat primăriile de sector, denunțând „o operațiune de fraudare a votului care a început de mult”

Spread the love

Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat, după apariția exit-poll-ului Avangarde-CURS, că rezultatele acestuia „sunt în susţinerea unei operaţiuni care a început de mult, de fraudare a votului din România”.

De asemenea, Drulă a susținut că Clotilde Armand și Radu Mihaiu au câştigat alegerile pentru sectoarele 1 şi 2, el respingând datele exit-poll-ului care arată că scorul electoral este foarte strâns.

„Am văzut mai devreme aceste exit-poll-uri cu care opinia publică din România a fost intoxicată toată ziua de astăzi şi pentru cei care aţi urmărit aceste ştiri aş întreba unde au dispărut anumite partide care făceau pragul mai devreme, acuma nu-l mai fac, gen PUSL.

Arată ca şi cum sunt făcute din pix şi credem că sunt în susţinerea unei operaţiuni care a început de mult, de fraudare a votului din România”, a afirmat duminică seară, liderul USR, potrivit News.

ro.

Ce a mai declarat Cătălin Drulă:Liderul USR a mai susţinut că alegerile de duminică sunt „doar o bătălie din acest război pe care l-au declanşat împotriva României cei de la putere”.

El a afirmat că USR „nu cedează” şi va continua.

„Nu vom lăsa România pe mâna lui Ciolacu şi a lui Ciucă.

(.

.

.

) Vom lupta pentru prezidenţiale şi parlamentare iar în această noapte luptăm pentru voi, să apărăm voturile”, a adăugat Drulă.

Clotilde Armand (Alianţa Dreapta Unită) şi George Tuţă (PNL-PSD) sunt la egalitate în cursa pentru Primăria Sectorului 1, o situaţie similară înregistrându-se şi la Sectorul 2, între Rareş Hopincă şi Radu Mihaiu, relevă exit-poll-ul CURS-Avangarde realizat pe baza datelor culese pînă la ora 20.

30.

În ceea ce privește alegerile europarlamentare, alianța PSD-PNL ar fi obținut 54% dintre voturile exprimate, conform aceluiași exit-poll.

Pe locul al doilea, conform sondajului, se situează AUR, care ar fi obținut 14%.

Alianța Dreapta Unită (USR + PMP + Forța Dreptei) se situează de-abia pe locul al treilea, cu 11%.

Lasă un răspuns