VIDEO „Colonelul” Kate Middleton, scrisoare către regimentul ei. Prințesa și-a cerut scuze

Spread the love

Kate Middleton, prinţesa de Wales a Marii Britanii, care face chimioterapie, a scris regimentului militar din care face parte pentru a-şi cere scuze că a lipsit sâmbătă de la o paradă militară, adăugând că speră să se întoarcă foarte curând, scrie Reuters.

„A fi Colonelul vostru rămâne pentru mine o mare onoare şi îmi pare foarte rău că nu pot să dau salutul la (parada) Colonel’s Review din acest an”, a scris Kate, într-o scrisoare adresată şefului regimentului Gărzilor Irlandeze.

The Irish Guards were deeply touched to receive a letter from our Colonel, Her Royal Highness, The Princess of Wales this morning.

We continue to wish Her Royal Highness well in her recovery and send Her our very best wishes.

Quis Separabit@KensingtonRoyal@ArmyInLondon pic.

twitter.

com/KQUgB1RmBE„Vă rog să transmiteţi scuzele mele întregului regiment, însă sper că voi putea să vă reprezint din nou pe toţi foarte curând”, a adăugat prințesa Kate, în scrisoarea datată 3 iunie şi postată sâmbătă pe platforma de socializare X de către regimentul Gărzilor Irlandeze, potrivit news.

ro.

Moștenitorul tronului, prinţul William al Marii Britanii, a spus luna trecută că prinţesa Catherine, soţia lui, „se simte bine”.

Ea a declarat în martie că urmează un tratament după ce i s-a descoperit un cancer în urma operaţiei abdominale pe care o făcuse la începutul anului.

Parada Colonel’s Review are loc cu o săptămână înainte de o paradă mai importantă pentru a marca ziua de naştere a monarhului, care face parte din festivităţile Trooping the Colour.

The Colonel’s Review of Trooping the Colour took place on Horse Guards Parade in London this morning 💂🏻‍♀️Princess Kate, Colonel of the Irish Guards ☘️ was represented by Lieutenant General Sir James Bucknall KCB CBE.

pic.

twitter.

com/jTIGPPF7v3Kate este colonel al Gărzilor Irlandeze, care participă la eveniment.

Pe de altă parte, prinţul William a mers vineri singur la nunta unuia dintre cei mai apropiaţi prieteni ai săi şi ai prinţului Harry, Hugh Grosvenor, ducele de Westminster, care s-a căsătorit cu Olivia Henson la Catedrala din Chester, o locație aflată la aproximativ patru ore de Londra.

William a fost văzut amestecându-se printre invitaţii la nuntă, la care a participat fără soţia sa Kate, care stă departe de ochii publicului de când a anunţat, în martie, că a fost diagnosticată cu cancer.

Nici fratele mai mic al lui William, Harry, care locuieşte acum în California împreună cu soţia lui, Meghan, ducesa de Sussex, şi cei doi copii ai lor, nu a participat la nuntă.

Atât William, cât şi Harry l-au ales pe Grosvenor, prietenul lor de-o viaţă, să fie naşul primilor lor copii, prinţii George şi, respectiv, Archie.

Grosvenor este, de asemenea, finul regelui Charles al III-lea, tatăl lui William şi Harry.

Nici Charles şi nici soţia sa, regina Camilla, nu au participat la nunta de vineri.

Regele Charles, la fel ca nora sa Kate, a fost şi el diagnosticat cu cancer în acest an.

Tipurile de cancer cu care au fost diagnosticaţi Charles şi Kate nu au fost dezvăluite.

La fel cum a făcut vineri la nunta de la Grosvenor, William a participat singur la evenimente în ultimele luni, în urma diagnosticului atât al soţiei, cât şi al tatălui său.

Totuşi, regele Charles a început să-şi reia angajamentele publice, iar joi a participat la unele dintre ceremoniile prilejuite de celebrarea Debarcării din Normandia.

Lasă un răspuns