Peste 41.000 de persoane așteptate duminică la urne, în Florești, în cele 26 de secții de votare. Lista completă și străzile arondate.

Spread the love

  Duminică au loc alegerile locale și alegerile europarlamentare.

În comuna Florești vor fi deschise 26 de secții de votare.

 „Locuitorii comunei Florești au responsabilitatea civică de a-și exprima opțiunile politice prin intermediul a 26 de secții de votare, repartizate în următorul mod:23 de secții de votare în Florești2 secții de votare în Luna de Sus1 secție de votare în Tăuți”, potrivit datelor publicate de primarul Bogdan Pivariu pe pagina sa de Facebook.

 Consultă lista completă a secțiilor de votare și străzile arondateDe asemenea, cetățenii au posibilitatea de a identifica ușor secția de votare la care sunt alocați și adresa acesteia (AICI) unde, pe baza CNP-ului și a numelui de familie, sunt identificați automat:„Votul este un drept fundamental și, în același timp, temelia de bază a unei democrații funcționale!Duminică ne vedem la vot”, a notat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

 Buletin de Vot pentru alegerea Primarului Comunei FloreștiPSD – Muntean-Roșca HorațiuPNL – Pivariu Bogdan Nicolae AUR – Adămuță CătălinPartidul Alternativa Dreaptă – Mic AdrianAlianța Uniți pentru Florești USR+ARI – Udrea Flaviu-Dacian USRPartidul SOS România – Boar Radu-DanPartidul Verde – Abrudan TraianÎn comuna Florești sunt înregistrate 41.

274 persoane cu drept de vot, potrivit datelor centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) până la data de 16 mai 2024.

 Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns