A revenit la viață după 20 de minute de la moarte. Iată ce a văzut

Spread the love

  În mai 2015, americanul Zack Clements, pe atunci în vârstă de 17 ani, s-a prăbușit la pământ pe terenul de la Victory Life Academy din Brownwood, Texas, suferind un stop cardiac în timpul unui antrenament de fotbal al școlii.

 Echipa medicală a luptat din răsputeri să-l resusciteze, dar după 20 de minute inima sa nu mai bătea.

Însă, într-un mod inexplicabil, inima a început brusc să bată din nou.

La spital, tânărul s-a trezit după 72 de ore într-o stare critică.

Dar ceea ce a urmat a lăsat pe toată lumea mască.

El le-a povestit că în timp ce inima nu-i mai bătea, a văzut o figură cu părul lung și barbă deasă – pe Isus însuși.

Acesta s-a apropiat de el și i-a spus că totul va fi bine.

Experiențe asemănătoare au mai fost relatate și de alții care au trecut prin moarte clinică temporară, descriind imagini paradisiace, persoane dragi sau ființe mistice.

 Tina Hines, mamă a patru copii, a fost victima unui atac de cord în februarie 2018, în timp ce se pregătea să plece într-o excursie.

Intervenția medicală pentru a o resuscita părea inutilă.

Totuși, după 27 de minute interminabile fără semne vitale, femeia s-a trezit și, în imposibilitatea de a vorbi imediat, a cerut un pix și hârtie pentru a scrie un mesaj, conform virgilio.

it.

Cuvintele enigmatice pe care le-a desenat pe hârtie au fost „este real” și au precedat o relatare care părea să aibă foarte puține lucruri realiste.

Tina susținea că a văzut Raiul, strălucitor și vibrant, iar figura lui Iisus se contura în fața ochilor ei, învăluită într-o lumină galbenă strălucitoare.

Potrivit unor cercetări, aproximativ o treime dintre persoanele care s-au apropiat de moarte declară că au trăit așa-numitele NDE-uri, Near Death Experiences, pe care oamenii de știință nu au reușit încă să le explice pe deplin.

Printre diferitele descrieri oferite, cele mai frecvente sunt retrăirea vieții ca într-un film, trecerea printr-un tunel care se termină într-o lumină orbitoare, vederea unor peisaje asemănătoare raiului și întâlnirea cu figuri mistice sau cu persoane dragi decedate.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns