Nu s-a învățat minte. Un bărbat cu permisul anulat a fost prins cu alcoolemie record în Gherla.

Spread the love

  Un bărbat din Gherla care avea permisul de conducere anulat a fost prins conducând cu o alcoolemie record.

 Potrivit IPJ Cluj, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 5 iunie a.

c.

, în jurul orei 15.

45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au depistat un bărbat, de 39 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Romană din municipiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotes, fiind înregistrată o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o uniate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Totodată, s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce anulat ca urmare a unor infracțiuni comise la regimul rutier.

În baza celor constatate și a probatoriului administrat în cauză, polițiștii Compartimentului Rutier Gherla au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gherla, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsFoto: depositphotos.

comCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns