Silvestru Șoșoacă, ridicat de acasă de Poliție și dus la audieri la Parchet

Spread the love

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, cu care este în proces de divorț, a fost ridicat de Poliție, miercuri, de la locuința sa și dus la audieri la Parchet, într-un dosar vizând listele de semnături pentru candidatura sa la alegerile europarlamentare, au declarat pentru HotNews.

ro surse judiciare.

Conform surselor citate, există un mandat de aducere emis de Parchetul general pe numele lui Silvestru Șoșoacă, astfel că acesta a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.

Aceleași surse au declarat pentru HotNews.

ro că există suspiciuni privind semnăturile depuse de Silvestru Șoșoacă pentru candidatura sa la europarlamentare.

El candidează la alegerile europarlmentare ca independent.

În 24 februarie, Silvestru Șoșoacă a fost dat afară din partidul condus de soția sa, SOS România, după ce inițial fusese suspendat din funcția de vice-președinte.

După decizia privind excluderea din partid, Silvestru Șoșoacă a spus, la România TV, că are de gând să divorțeze de Diana Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă a susținut că s-a certat zilnic cu soția sa, iar prin acest scandal senatoarea „face jocurile PSD-ului”.

Senatoarea Diana Şoşoacă și-a acuzat soţul că a agresat-o „emoţional şi fizic”, astfel că în 2 aprilie a fost emis ordin de protecţie, iar bărbatul a fost chemat la Poliţie, unde i-a fost montată o brățară electronică.

În 11 aprilie, Silvestru Șoșoacă a fost condamnat definitiv la 180 de zile de „amendă-închisoare” și are de achitat 18.

000 de lei către stat, iar în caz contrar numărul zilelor de amendă neachitate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile de închisoare.

În acest dosar, Silvestru Șoșoacă este acuzat că în decembrie 2021 a agresat un polițist în urma unui conflict cu o echipă de jurnaliști străini veniți să-i ia un interviu senatoarei Diana Șoșoacă.

CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns