VIDEO „Misiune imposibilă” sau „Cu ochii larg închiși”? Momentul în care Tom Cruise vrea să se urce în mașina premierului Rishi Sunak, dar nu reușește

Spread the love

Megastarul hollywoodian Tom Cruise, devenit celebru în urma rolului din seria „Misiune imposibilă”, „s-a împleticit” pentru scurt timp în lumea întunecată a politicii britanice săptămâna aceasta, când a fost văzut încercând să se urce în mașina premierului britanic Rishi Sunak în plină campanie electorală pentru alegerile generale din Marea Britanie, scrie marți Politico.

Părând mai degrabă „cu ochii larg închiși” („Eyes Wide Shut” – titlul cunoscutului film din 1999 al regizorului Stanley Kubrick, în care Tom Cruise de asemenea a jucat), actorul a încercat din greșeală să intre în berlina lui Sunak după ce a aterizat pe heliportul londonez din Battersea, în centrul Londrei.

Imaginile video au fost surprinse și postate pe rețelele de socializare, unde s-au viralizat rapid.

Tom Cruise almost jumps in Rishi Sunak’s car while out in Wandsworth, London pic.

twitter.

com/GVLbNi6gFOUșa mașinii lui Sunak nu s-a deschis când actorul încearcă să deschidă ușa din spate, iar Tom Cruise este văzut râzând, îndreptându-se spre vehiculul corect și cerându-și scuze cu puțin timp înainte de sosirea lui Sunak și a anturajului premierului britanic.

Sunak, care pare să se confrunte cu o „misiune imposibilă” în încercarea sa de a fi reales de britanici pentru un nou mandat pe data de 4 iulie, când se vor desfășura alegerile legislative, a aterizat luni pe heliport după o scurtă vizită de campanie în Devon, în sud-vestul Angliei, în timp ce încearcă să inverseze avansul mare în sondaje de care se bucură Partidul Laburist, aflat în opoziție.

Premierul britanic a fost criticat pentru utilizarea persistentă a transportului cu elicopterul în timpul mandatului său de prim-ministru.

La rândul său, Cruise a filmat în Anglia pentru cea mai recentă peliculă din seria „Misiune imposibilă”, care urmează să fie lansată anul viitor.

Lasă un răspuns