LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 832. Şeful forţelor armate norvegiene: NATO are 3 ani să se pregătească până când Rusia îi va declara război

Spread the love

Primul atac al Kievului asupra Rusiei cu rachete americane a determinat răspunsul Moscovei, care a vizat o bază militară ucraineană din est.

Războiul din Ucraina, ziua 832.

Şeful forţelor armate norvegiene: NATO are 3 ani să se pregătească, apoi Rusia ne va declara război Forţele armate ruse au atacat o instalaţie militară a Gărzii Naţionale Ucrainene din Dnipropetrovsk, la primele ore ale dimineţii.

Ria Novosti relatează acest lucru, citându-l pe coordonatorul militar local.

La rândul său, guvernatorul regional ucrainean Serghei Lisak confirmă atacul, susţinând că blocuri de apartamente şi structuri civile au fost lovite.

Focurile antiaeriene au doborât două rachete, iar resturile au rănit câţiva civili, inclusiv un bebeluş de numai o lună.

Vezi mai multe articole din categoria social Şeful forţelor armate din Norvegia, Eirik Kristoffersen, consideră că NATO are o fereastră de doi până la trei ani pentru a se pregăti înainte ca Rusia să-şi reconstruiască capacităţile de a lansa un posibil atac convenţional.

Acest lucru a fost raportat de agenţia de presă americană Bloomberg, subliniind că aceasta este o perioadă de timp mai scurtă decât cea estimată de mai mulţi oficiali occidentali în evaluările lor asupra războiului din Ucraina.

Lasă un răspuns