Gabriela Firea, reclamată la Poliție de către candidatul AUR la Primăria Capitalei, pentru „domiciliu fictiv” în București

Spread the love

Candidatul AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache, a depus marţi o sesizare la Secţia 4 de Poliţie prin care reclamă că fostul edil, Gabriela Firea, care candidează din partea PSD pentru un nou mandat, şi-ar fi declarat domiciliul la o adresă din Bucureşti la care nu ar locui în realitate, informează Agerpres.

„Gabriela Firea încalcă legea! Ca să poată candida la funcţia de primar general, Firea şi-a declarat domiciliul la o adresă din Bucureşti în care, în realitate, nu locuieşte.

În acest sens, Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, a depus o sesizare la Secţia 4 de Poliţie”, scrie într-un comunicat publicat pe site-ul Alianței pentru Unirea Românilor.

„Mai mult, Mihai Enache cere începerea urmăririi penale a Gabrielei Firea pentru infracţiunea de fals în declaraţii în cazul în care se confirmă acest fapt”, menționează formațiunea condusă de George Simion.

Enache a mai anunţat că a solicitat Poliţiei să ia măsurile legale cu privire la constatarea domiciliului real al Gabrielei Firea.

Ce susține candidatul AUR:Mihai Enache mai afirmă și că a mers la adresa declarată de Gabriela Firea în actele oficiale şi a stat de vorbă cu vecinii.

Lasă un răspuns