Un bărbat acuzat că a agresat sexual o fetiță de școală primară, arestat preventiv după ce inițial fusese eliberat / El este prieten de familie cu părinţii minorei

Spread the love

Un bărbat din judeţul Prahova care este acuzat de agresiune sexuală asupra unei fetiţe de şcoală primară şi care săptămâna trecută a fost lăsat liber de Judecătoria Ploieşti a fost arestat preventiv, luni, de Tribunalul Prahova, care a admis contestaţia înaintată de procurori la decizia instanţei de fond, relatează News.

ro.

Tribunalul Prahova a desfiinţat, luni, decizia Judecătoriei Ploieşti de a lăsa în libertate un bărbat inculpat pentru două fapte de agresiune sexuală asupra unei fetiţe de şcoală primară.

Magistraţii au admis contestaţia procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a bărbatului suspectat că a comis în mod repetat faptele.

Judecătoria Ploieşti a considerat propunerea procurorilor ca fiind ”neîntemeiată” şi a dispus, săptămâna trecută, măsura controlului judiciar faţă de inculpat.

Bărbatul nu avea voie să părăsească ţara şi nici să se apropie de fetiţa pe care este acuzat că a agresat-o, nici de părinţii acesteia sau de un martor din dosar.

Decizia Judecătoriei Ploieşti a fost contestată de Parchet.

Conform unor surse judiciare, bărbatul inculpat era prieten de familie cu părinţii victimei şi în acest context ar fi agresat-o pe copilă.

Din soluţia Judecătoriei Ploieşti, publicată pe portalul instanţelor de judecată, reiese că agresiunea a avut loc în mod repetat, o dată în luna martie a acestui an şi a doua oară în 26 mai.

Lasă un răspuns