Donald Trump acceptă o eventuală pedeapsă cu închisoarea sau arest la domiciliu: ,,Nu cred că publicul ar suporta acest lucru”

Spread the love

Donald Trump acceptă o eventuală pedeapsă cu închisoarea sau arest la domiciliu: ,,Nu cred că publicul ar suporta acest lucru” Donald Trump a declarat duminică, în cadrul unui interviu pentru postul TV Fox News, că ar accepta reţinerea la domiciliu sau închisoarea după condamnarea sa istorică pentru acuzaţii penale de către un juriu din New York săptămâna trecută, scriu agenţia Reuters şi CNN.

Cu toate acestea, el este de părere că această măsură ar fi, totuşi, greu de acceptat de către public.

Vezi mai multe articole din categoria externe „Sunt de acord cu asta”, dar, a adăugat Trump, „nu cred că publicul ar suporta acest lucru.

Nu sunt sigur că publicul ar suporta acest lucru.

Ştiţi, la un moment dat, există un punct de ruptură”, a spus Trump, notează Reuters.

Comentariile sale vin după ce săptămâna trecută, Donald Trump a fost găsit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare în procesul procesul său privind banii tăinuiţi.

Această condamnare îl face pe Trump să fie primul preşedinte din istoria SUA care este condamnat pentru o infracţiune, în timp ce candidează pentru un nou mandat la Casa Albă, relatează CNN.

Judecătorul Juan Merchan, cel care s-a ocupat de caz, a stabilit ca sentinţa lui Trump să fie pronunţată pe 11 iulie, la ora 10.

00, ora Europei Centrale.

Merchan l-ar putea condamna pe Trump la eliberare condiţionată sau până la 4 ani de închisoare de stat pentru fiecare acuzaţie, cu un maxim de 20 de ani.

Trump plănuieşte să facă apel după data sentinţei din 11 iulie, spun avocaţii săi.

Dacă apelul în instanţele din statul New York nu va avea succes, el ar putea face apel la Curtea Supremă.

Lasă un răspuns