Actorul Florin Piersic a fost externat din spital. Urmează o nouă internare pentru recuperare.

Spread the love

  Actorul Florin Piersic a fost externat luni de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor” evoluţia acestuia fiind favorabilă, a informat unitatea medicală.

„În dimineaţa zilei de 3.

06.

2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”.

Evoluţia pacientului este favorabilă, acesta este conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”, afirmă sursa citată.

Potrivit aceleiaşi surse, în perioada următoare, Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare.

Actorul Florin Piersic a fost operat luna trecută la Spitalul Foişor din Capitală, unde i-a fost extrasă proteza de genunchi şi i s-a implantat una temporară.

Ulterior, actorul a rămas sub supraveghere la secția de Terapie Intensivă.

 Anterior, actorul Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la București cu o aeronavă SMURD care a fost chemată din Ungaria.

Avionul participa la cel mai mare exercițiu militar NATO.

În ultima perioadă, marele actor Florin Piersic a suferit o serie de intervenții medicale, după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi.

În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a suferit prima operaţie la genunchi în 2019, însă actorul a fost mereu discret în privința stării de sănătate.

 Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns