VIDEO Ligue 1: Ladislau Boloni, eșec în manșa tur a barajului

Spread the love

Metz are o misiune dificilă în barajul de promovare/menținere în Ligue 1, după ce a pierdut pe terenul celor de la Saint-Etienne, scor 2-1, în manșa tur.

Metz se luptă pentru rămânerea în primul eșalon al fotbalului din Hexagon, însă echipa antrenată de Ladislau Boloni este în dezavantaj după primul meci de la baraj.

Formația pregătită de tehnicianul român a fost învinsă pe Stade Geoffroy-Guichard de Saint-Etienne, în urma unui meci dominat în totalitate de formația gazdă.

Ibrahim Sissoko a deschis scorul pentru Saint-Etienne în minutul 19 al partidei, din pasa lui Cafaro, însă Metz a restabilit egalitatea până la pauză, după reușita lui Ismael Traore (min 45).

În a doua repriză, verzii s-au năpustit asupra porții apărate de Alexandre Oukidja, iar în cele din urmă scorul final a fost stabilit în minutul 80 de francezul Irvin Cardona, din pasa aceluiași Cafaro.

Scor final 2-1, iar Metz va avea nevoie de o prestație mai convingătoare în meciul retur pentru a putea spera în salvarea de la retrogradare.

Disputa este programată pe 2 iunie, de la ora 18.

>> Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Saint Etienne și Metz.

La finition d’Ibrahim Sissoko 😮‍💨#ASSEFCM (2-1) pic.

twitter.

com/YYBDxk35MrL’INEVITABLE IRVIN CARDONA 💥#ASSEFCM (2-1) pic.

twitter.

com/kdyUXybIL6AVANTAGE POUR LES VERTS ⚡️#ASSEFCM pic.

twitter.

com/yHq1Mlkszw

Lasă un răspuns