Un incendiu misterios a distrus una dintre reşedinţele de iarnă ale lui Putin. Tunelurile subterane au rolul de a-l proteja de un război nuclear

Spread the love

Un incendiu a distrus o vilă în munţii Altai, frecventată de preşedintele rus Vladimir Putin, relatează Daily Mail.

Imaginea incendiului, publicată pe Twitter Flăcările au devastat una dintre reşedinţele de iarnă unde Ţarul are ascuns un buncăr secret antinuclear.

Clădirea, deţinută de Gazprom şi folosită pentru extragerea sângelui din coarne de cerb pentru băi „miraculoase” pentru tineri, îl găzduise şi pe fostul premier Silvio Berlusconi, într-una dintre vizitele sale la şeful Kremlinului.

Cauzele incendiului, despre care au vorbit prima dată bloggerul Amir Aitaşev şi activista Aruna Arna, nu sunt clare.

Vezi mai multe articole din categoria social În ultimele luni, dronele ucrainene au încercat să lovească acest tip de ţintă în Rusia, dar Poliţia a refuzat să comenteze, iar civilii nu au voie în apropierea unităţii.

Potrivit serviciilor de securitate, reşedinţa din districtul Ongudaiski, din Republica Altai, o regiune a Siberiei care se învecinează cu Mongolia, China şi cu Kazahstan, a fost folosită de ofiţeri militari superiori în „scopuri recreative”.

Potrivit altor rapoarte, palatul ar fi găzduit un buncăr avansat, cu o vastă reţea de tuneluri subterane, pentru a-i proteja pe Putin şi pe familia sa în cazul unui război nuclear.

Lasă un răspuns