Superligaen: Copenhaga vs Randers – Gazdele, favorite în barajul pentru Conference League

Spread the love

Copenhaga – Randers, meci din campionatul Danemarcei contând pentru barajul de acces în Conference League, este programat, vineri, 31 mai, de la ora 20:00, pe Parken National Stadion.

Copenhaga şi Randers încheie sezonul fotbalistic din Danemarca, miza partidei dintre cele două echipe fiind ocuparea ultimului loc în viitoarea ediţie a cupelor europene (se joacă o singură manşă).

Copenhaga a terminat pe locul 3 în play-off, cu 59 de puncte, la patru în urma campioanei Midtjylland, care va juca în Champions League, şi la trei distanţă de Brondby, calificată direct în Conference League (Silkeborg, câştigătoarea cupei, va evolua în Europa League), iar în ultimele cinci partide din campionat a înregistrat două victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri (în ultima etapă a remizat acasă cu Nordsjaelland, scor 1-1).

Echipa antrenată de Jacob Neestrup a bifat nouă succese, două remize şi cinci eşecuri în meciurile disputate pe teren propriu în actuala ediţie din Superligaen, iar cei mai bun marcatori ai ei în campionat sunt Mohamed Elyounoussi şi Orri Oskarsson, fiecare cu câte 11 goluri.

Copenhaga are în palmares 15 titluri de campioană naţională (record) şi nouă Cupe ale Danemarcei (record).

Randers s-a clasat pe locul 1 în play-out, cu 41 de puncte, cu unul singur peste Viborg, şi vine după două victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri înregistrate în ultimele cinci etape din campionat (în ultima rundă s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Vejle, scor 1-0).

Echipa antrenată de Rasmus Bertelsen are patru succese, cinci remize şi şapte eşecuri în partidele disputate în deplasare în acest sezon, iar golgheterul ei este Mohammed Fuseini, cu nouă reuşite în Superligaen.

Randers are în palmares două Cupe ale Danemarcei, iar cea mai mare performanţă în campionatul intern este un loc 3 obţinut în sezonul 2012-2013.

În cele două meciuri directe din sezonul regulat, Copenhaga s-a impus de fiecare dată în faţa lui Randers, 4-0 pe teren propriu, în tur, şi 4-2 în deplasare, în retur.

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde, în timpul regulamentar de 90 de minute, în meciul Copenhaga – Randers.

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Lasă un răspuns