Roland Garros 2024: Jucătoarea care a eliminat două favorite, în optimi la Paris

Spread the love

Zgura este suprafața favorită a italiencei Elisabetta Cocciaretto, iar jucătoarea aflată pe locul 51 în clasamentul mondial a înregistrat la Roland Garros 2024 cel mai bun rezultat personal la turneele de Grand Slam.

>> CORESPONDENȚA DE LA PARIS Irina Begu, oaspetele surpriză care o ajută să se relaxeze la Roland Garros și participarea la Jocurile OlimpiceÎn vârstă de 23 de ani, Cocciaretto s-a calificat în optimile turneului de la Paris, după ce a învins-o în două seturi pe Liudmila Samsonova (favorită 17), scor 7-6(4), 6-2.

Partida de pe arena Suzanne-Lenglen a durat o oră și 40 de minute, iar italianca a obținut victoria practicând un joc sigur și profitând de greșelile unei adversare care a căutat de fiecare dată lovitura decisivă.

Rusoaica a bifat 23 de lovituri câștigătoare (și 8 ași), dar a comis și 40 de erori neforțate (doar 12 în dreptul Elisabettei).

Bravo, Elisabetta 🇮🇹#RolandGarros pic.

twitter.

com/ctovTQIMvbCocciaretto, care le-a mai învins în complexul de la Porte d’Auteuil pe Beatriz Haddad Maia (favorită 13) și Cristina Bucșa (73 WTA), se va duela pentru un loc în sferturi cu învingătoarea din meciul Coco Gauff (3 WTA) – Dayana Yastremska (32 WTA).

Este pentru prima oară când Elisabetta Cocciaretto ajunge în optimile unui turneu de Grand Slam.

Grand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

>> Roland Garros 2024: Cu cine vor juca Irina Begu și Ana Bogdan în turul trei – Tabloul completA first career slam fourth round 👏#RolandGarros pic.

twitter.

com/kVcrjAP2X7Winning over the Lenglen crowd 😉#RolandGarros pic.

twitter.

com/KFI7uR2qHh

Lasă un răspuns