Plecare importantă de la Universitatea Craiova – Jucătorul care părăsește echipa după 10 ani

Spread the love

Universitatea Craiova a plătit 500.

000 de euro în 2014 pentru a-l aduce pe Alexandru Mateiu de la FC Brașov, iar fotbalistul părăsește gruparea de pe „Ion Oblemenco” după zece ani.

Costel Gâlcă a calificat-o pe Universitatea Craiova în preliminariile UEFA Conference League, după ce a învins Universitatea Cluj la baraj la loviturile de departajare, iar tehnicianul român face deja modificări și la nivel de lot.

După plecarea lui Raul Silva și sosirea lui Silviu Lung Jr, oltenii au anunțat vineri despărțirea de Alexandru Mateiu, jucător care a îmbrăcat tricoul echipei în ultimii 10 ani.

„Standing ovation pentru… Aleeeeeex Mateiuuuuu!Tu vei rămâne pe viață un ‘leu’ al Cetății din Bănie! Nu este un adio, ci mai degrabă un “pe curând”, fiindcă viața îi aduce mereu împreună pe cei care împărtășesc aceleași trăiri și sentimente.

Au fost ani plini de emoție, bucurie, uneori lucruri mai puțin bune, c-așa-i în fotbal, dar, cel mai important, 10 ani de ceea ce ne unește pe noi și pe tine, dragă Alex: dragostea pentru Știința.

Cuvintele sunt prea puține, prea mici, pentru tot ce ne-ai oferit vreme de un deceniu.

Nu uita niciodată: Craiova va fi mereu casa ta!Alex a intrat în istorie alături de componenți ai Campioanei Unei Mari Iubiri și Craiovei Maxima, cu 10 ani la rând pentru Știința.

Până data viitoare, îți ținem pumnii pentru următoarele “aventuri” în lumea fotbalului și suntem alături de tine.

Forza Mateiu!”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

Mateiu era unul dintre cei mai vechi jucători din lotul Craiovei, acesta fiind adus în iulie 2014 de la FC Brașov în schimbul sumei de 500.

000 de euro.

În tot acest timp, Mateiu a strâns 326 de apariții, a marcat 13 goluri și a oferit 11 pase de gol.

Alături de Craiova, acesta a câștigat două Cupe ale României și o Supercupă.

Contractul său a expirat în această vară, iar conducerea a luat decizia de a nu-i propune o altă înțelegere fotbalistului de 34 de ani, cotat la 500.

000 de euro conform Transfermarkt.

O postare distribuită de UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial)

Lasă un răspuns