Pagina de donaţii a lui Trump s-a prăbuşit imediat după ce a fost găsit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare

Spread the love

Andreea Tobias Pagina de strângere de fonduri a fostului preşedinte Donald Trump s-a prăbuşit joi seară după ce acesta a făcut apel la donaţii în urma verdictului său de vinovăţie într-un proces penal în Manhattan, anunţă Business Insider.

Prăbuşirea a fost semnalată de echipa de campanie 2024 a lui Trump într-o postare pe X, la mai puţin de o oră după ce fostul preşedinte a fost condamnat pentru 34 de capete de acuzare pentru falsificare de documente de afaceri.

Vezi mai multe articole din categoria externe „Atât de mulţi americani au fost mişcaţi să doneze pentru campania preşedintelui Trump încât paginile WinRed au căzut”, se arată în postare.

„Lucrăm pentru ca site-ul să fie din nou online cât mai repede posibil.

Rămâneţi puternici”.

Aproximativ 30 de minute mai târziu, contul a postat o actualizare care spunea că site-ul a fost din nou online.

Datele preliminare privind tendinţele de la Google arată că, în această săptămână, căutările pentru „Donald Trump donation” au urcat la cel mai înalt nivel din ultimii patru ani.

Trump, care a denunţat decizia juriului, a trimis susţinătorilor săi mai multe mesaje cu linkuri către paginile sale de donaţii în orele de după verdict.

Pagina principală de strângere de fonduri prezintă fotografia sa din august, când s-a predat autorităţilor din Georgia, la închisoarea din comitatul Fulton.

O legendă de sub fotografie spune: „Nu te predai niciodată”.

De asemenea, el a început să vândă o şapcă MAGA, cu mesajul „condamnat într-un proces de vânătoare de vrăjitoare”.

Şapca neagră de baseball este inscripţionată cu sloganurile „Never Surrender” şi „Make America Great Again”.

Peste 82.

000 de persoane au contribuit cu donaţii.

CNBC a relatat că Trump a participat la o strângere de fonduri în New York după verdictul său, apoi s-a întors la Trump Tower în jurul orei 21:25.

Lasă un răspuns