Adriana Cristian: „Școală fără profesori nu se poate face” (P)

Spread the love

  Trebuie să vorbim tot mai mult public despre această problemă pe care o observă zi de zi părinții și asupra căreia atrag atenția directorii liceelor, de mai mult de 10 ani.

  Educația lumii se schimbă, iar sistemele clasice nu mai răspund nevoilor de formare.

Statele Uniunii Europene trebuie să strângă iarăși rândurile și să își propună o viziune curajoasă: o politică  europeană comună  pentru educație.

Programul Erasmus a demonstrat că se poate! Ca urmare, trebuie create mecanisme speciale de sprijin în transformarea sistemelor de educație neperformante prin:Cu scopul de a reduce euroscepticismul  și de a crește participarea cetățenilor europeni în luarea deciziilor vom susține introducerea în programa  școlară gimnazială  și liceală  a unor module ce prezintă  Uniunea Europeană  (structura, mod de luare a deciziilor, unelte de informare și participare în luarea deciziilor).

În 9 iunie votați oameni bine pregătiți, care sunt cu adevărat pro-europeni și care vin cu soluții la problemele dificile ale momentului.

 Votați Alianța Dreapta Unită!Publicat la comanda Partidului Uniunea Salvați România, CMF: 21240009CITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns