Una dintre cele mai în formă jucătoare din circuitul WTA, eliminată în turul doi la Roland Garros de locul 125 mondial

Spread the love

Danielle Collins a fost eliminată în turul doi la Roland Garros, după ce a fost învinsă în trei seturi de Olga Danilovic, scor 7-6(3), 5-7, 4-6.

>> Revelația anului în WTA explică de ce se va retrage la finalul sezonului: „Mă confrunt cu două boli cronice” >> CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS Înfrângerea care ar putea reprezenta renașterea unei multiple campioane de Grand SlamDanielle Collins, una dintre cele mai în formă jucătoare din circuitul WTA în 2024, a fost eliminată în turul al doilea la Roland Garros.

Sportiva din Statele Unite ale Americii, campioană la Miami și Charleston, a fost învinsă în trei seturi de Olga Danilovic, ocupanta locului 125 WTA, în urma unui meci ce a durat două ore și 35 de minute.

Danilovic’s Day 🌟#RolandGarros pic.

twitter.

com/3szMYEkiaXCu toate că Danielle Collins a reușit să câștige primul set la tiebreak, Olga Danilovic a întors disputa și a obținut o calificare nesperată în turul trei.

Acolo, Olga Danilovic o va întâlni pe Donna Vekic (40 WTA), cea care a trecut în turul al doilea de Marta Kostyuk, scor 7-5, 6-4.

Dacă va trece și de Vekic, Olga își va depăși cea mai bună performanță de pe zgura pariziană, ea ajungând în turul al treilea și în ediția din 2023.

Grand Slamul de la Roland Garros are loc în perioada 26 mai – 9 iunie.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

Lasă un răspuns