Medalii de aur și calificări în lotul internațional pentru elevii clujeni la Olimpiada Naționala de Astronomie și Astrofizică din Iași

Spread the love

  În perioada 24-29 mai, Iașiul a fost gazda Olimpiadei Naționale de Astronomie și Astrofizică, unde cei mai talentați tineri astronomi din întreaga țară și-au demonstrat cunoștințele și abilitățile în cadrul unei competiții acerbe.

Elevii clujeni au reușit să se remarce și să se întoarcă acasă cu numeroase premii.

 Olimpiada, cunoscută pentru rigurozitatea și complexitatea sa, a reunit elevi pasionați de astronomie și astrofizică din toate colțurile României.

În acest an, competiția a fost deosebit de intensă, participanții fiind provocați să rezolve probleme teoretice și practice de o dificultate considerabilă.

Echipa din Cluj-Napoca a impresionat juriul prin cunoștințele lor avansate și prin capacitatea de a aborda probleme complexe cu soluții inovatoare.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Cluj au transmis reporterilor monitorulcj.

ro lista elevilor clujeni:Elevii clujeni se întorc acasă nu doar cu premii și medalii, ci și cu o experiență valoroasă care îi va motiva să continue studiul astronomiei și să participe la viitoare competiții.

Succesul lor este un exemplu strălucit al excelenței și al pasiunii pentru știință, care continuă să inspire tinerii din întreaga țară.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns