Ghinion pentru portarul care a ajutat-o pe Real Madrid să ajungă în finala Champions League

Spread the love

Andriy Lunin a impresionat în poarta lui Real Madrid în absența lui Thibaut Courtois, dar ucraineanul nu va fi titular în finala Champions League cu Borussia Dortmund, informează EFE.

Portarul ucrainean a suferit de Gripa B și va face deplasarea separat pentru duelul din 1 iunie, din motive de precauţie, pentru a preveni posibile infectări.

Lunin, care a fost rezervă sâmbăta trecută la ultimul meci din La Liga, a lipsit de la antrenamentele de luni şi marţi ale echipei madrilene deoarece a avut o stare febrilă.

El a revenit miercuri la pregătiri, dar s-a antrenat separat de restul lotului şi va călători la Londra separat de delegaţia oficială a clubului, care pleacă joi.

Real Madrid a precizat că nu vrea „să-şi asume nici cel mai mic risc” ca jucătorii săi să se infecteze, iar Lunin pierde astfel posibilitatea de a fi titularizat pentru finala Champions League.

Portarul ucrainean va face deplasarea vineri sau sâmbătă la Londra, dată la care medicii clubului madrilen asigură că nu va mai exista „niciun risc de infectare”.

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, afirmase recent că va fi „o decizie dificilă” să aleagă între belgianul Courtois şi ucraineanul Lunin, deoarece „amândoi merită să joace”, scrie Agerpres.

Lasă un răspuns